INNOREG

INNOREG

RTDM

Pont Inno – Innovációs pályázatok szakmai támogatása

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) és a Regionális Innovációs Ügynökségek (RIÜNET) új szolgáltatása: „Pont Inno – Innovációs pályázatok szakmai támogatása”

A NIH és a RIÜNET új szolgáltatás elindításával támogatja a kutatási-fejlesztéssel és innovációval foglalkozó intézményeket, elsősorban a hazai kis- és középvállalkozásokat, hogy a megnyíló KFI támogatások közül megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb pályázati konstrukciót. A „Pont Inno - Innovációs pályázatok szakmai támogatása” keretében a Hálózat térítésmentesen segíti a hozzá fordulókat.

A Pont Inno szolgáltatáson keresztül az érdeklődők szakmai támogatást kapnak, amely a pályázatírás folyamatáig (szerződéskötési feltételek, szükséges dokumentumok, pályázati űrlapkitöltéshez segítségnyújtás, stb.) kíséri őket.

A Közép-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Khe. szolgáltatása az új pályázatok meghirdetését követően indult,

és munkanapokon, hétfőtől csütörtökig - 9-16 óra között, pénteken 9-14 óra között lesz elérhető, a pályázati leadási határidők végéig.

A Közép-magyarországi Innovációs Ügnyökség Khe. elérhetőségei telefonon vagy e-mailben:

Telefonszám: (+36-28) 788-043
H-CS: 9:00-16:00-ig
P: 9:00-14:00

E-mail: innoreg@innoreg.hu

KM-RIÜ Khe. Ügyintéző:

Révai András elnök - Márta Attila alelnök
 

A NIH szolgáltatása az új pályázatok meghirdetését követően indul, és munkanapokon, hétfőtől csütörtökig - 9-16 óra között, pénteken 9-14 óra között lesz elérhető, a pályázati leadási határidők végéig.


NIH Elérhetőségei telefonon vagy e-mailben:

Telefonszám: (+36-1) 484 2900
H-CS: 9:00-16:00-ig
P: 9:00-14:00

Web: www.nih.gov.hu/pontinno
E-mail: pontinno@nih.gov.hu

A NIH honlapját www.nih.gov.hu ennek keretében bővíti, hogy az indulástól már ott is elérhetőek legyenek a pályázati kiírások, útmutatók, illetve egyéb hasznos tudnivalók. A pályázatokkal kapcsolatos technikai tájékoztatást továbbra is a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közreműködő szervezete, a MAG Zrt. végzi.

 


A Pont Inno Hálózat megalakulását és működési rendszerét a NIH 2012. március 28-i workshopján mutatta be, mely nagy sikerrel és érdeklődéssel zárult. A konferencia fő támái: a meghirdetésre kerülő K+F+I pályázatok stratégiai háttere, valamint a szakmai segítségnyújtáshoz kapcsolódó ún. Pont Inno szolgáltatás kialakítása volt. (A rendezvény fotódokumentációját megtekintheti a NIH weboldalán).